Ανακωχή Super League και NOVA

Το συνδρομητικό κανάλι δεν θα εμμείνει στην ρήτρα των 2.8 εκατ. ευρώ κατά της Super League. Λεφτά στο ταμείο των ΠΑΕ από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ανακωχή Super League και NOVA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά… τον πόλεμο και τα εξώδικα ανάμεσα στηνSuperLeagueκαι τηνNOVAγια την ρήτρα των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν την αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών, η ηρεμία και η ανακωχή ανάμεσα στις δύο πλευρές, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Το συνδρομητικό κανάλι, δεν θα επιμείνει στην συγκεκριμένη ρήτρα η οποία θα συζητηθεί στις αρχές του ερχόμενου χρόνου. Το σενάριο άλλωστε να οδηγηθούν στα άκρα οι δύο πλευρές δεν συνέφερε καμία από τις δύο.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, έπειτα από το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού που συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 1/12, θα καταβληθεί τμηματικά, σε πέντε δόσεις από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι το τέλος του χρόνου η δόση του Νοεμβρίου από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που οφείλεται στις ομάδες. Οι τέσσερις μεγάλες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) θα μοιραστούν το ποσό των 750.000 ευρώ όχι ισομερώς ενώ κάθε μία από τις μικρομεσαίες θα πάρουν από 235.000 ευρώ περίπου.

Η πρόταση της Ξάνθης για την αναδιανομή των εσόδων δεν συζητήθηκε καν, ούτε η πρόταση του Παναθηναϊκού για απαγόρευση εισόδου των συνεργείων τηςNOVAστα γήπεδα από την στιγμή που οι σχέσεις των δύο πλευρών δείχνουν ότι εξομαλύνονται.

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ - ΠΑΟ - ΑΕΚ

Το τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος που είχε αναβληθεί έπειτα από απόφαση τηςFIFAεξαιτίας της φωτιάς στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα και στη συνέχεια θα γίνει η σέντρα του β’ γύρου. Στο πρόγραμμα της συγκεκριμένηες αγωνιστικής είναι και το ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5/1 και η δεύτερη το τριήμερο 7-9/1. Και οι δύο είχαν αναβληθεί έπειτα από απόφαση του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK