Ανακοίνωσε Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ανακοίνωσε Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση.

Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης «ο Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη τόνισε: «Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».

Οι εκκρεμότητες που μένουν

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον Αναστασιάδη που αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της ότι μένουν να αποσαφηνιστούν, αυτές αφορούν τους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού. Ο τελευταίος θα έχει στο τιμ του κατά πάσα πιθανότητα τον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο ως γυμναστή, τον Απόστολο Τερζή προπονητή τερματοφυλάκων ενώ πιθανόν να έχει κοντά του και τον γιατρό, Γιώργο Οικονομίδη.