Ανακοίνωσε Αντρέ Μάρτινς ο Ολυμπιακός

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Αντρέ Μάρτινς.

Ανακοίνωσε Αντρέ Μάρτινς ο Ολυμπιακός
MELANIE MAP'S

Όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το Contra.gr, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού "έτρεχαν" τις τελευταίες ώρες συγκεκριμένη μεταγραφή προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Αρούκα.

Έτσι και συνέβη, αφού αργά το βράδυ της Δευτέρας (08/08) οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου Αντρέ Μάρτινς. Ο 26χρονος άσος ήταν "διακαής πόθος" του Μάρκο Σίλβα την περυσινή σεζόν, καθώς τον είχε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις), αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Τελικά, με καθυστέρηση ενός έτους ο Μάρτινς θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος άσος είχε συνυπάρξει και με τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο στην Σπόρτινγκ, ήταν μάλιστα αυτός που τον ανέδειξε.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Ρίο, καθώς συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια ως βασικός.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μέσου Αντρέ Μάρτινς, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

TO WHO IS ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ

Ο Αντρέ Ρενάτο Σοάρες Μάρτινς (1.69μ.) γεννήθηκε στις 21/1/1990 στην Σάντα Μαρία ντε Φερέιρα της Πορτογαλίας. Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου και αποτελεί πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Argoncilhe σε ηλικία μόλις 9 ετών και ακολούθως μεταπήδησε στην Feirense. Ο επόμενος σταθμός του ήταν οι Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπου έφτασε ως και την πρώτη ομάδα το 2009.

Η ποδοσφαιρική του ενηλικίωση δεν έρχεται άμεσα στην Σπόρτινγκ αλλά μέσω δανεισμών του (σ.σ.: Real Massama, Belenenses) σε μικρότερες ομάδες. Σε όλο αυτό το διάστημα πείθει για το ταλέντο του και τους προπονητές των μικρών Εθνικών Πορτογαλίας και καλείται στις ομάδες U16, U17, U19, U20 και U21.

Η πιο σημαντική σεζόν της καριέρας του, ως τώρα, ήταν η σεζόν 2011/12 αφού και 11 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα παίρνει με την Σπόρτινγκ και "γεύση" Ευρώπης αγωνιζόμενος στο UEFA Europa League με την ομάδα της Λισσαβόνας να φτάνει ως και τα ημιτελικά και τον Αντρέ να είναι παρών στα σπουδαία εκείνα παιχνίδια. Από τη σεζόν εκείνη και έπειτα καθιερώνεται στην ομάδα αποτελώντας βασικό της "γρανάζι" και αγωνιζόμενος με τη φανέλα της μέχρι και την αμέσως προηγούμενη (2015/16) σεζόν.

Ο Μάρτινς, που αυτή τη στιγμή είναι παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα της πατρίδας του, έχει φορέσει και τη φανέλα της "μεγάλης" Εθνικής της χώρας του. Το έχει κάνει σε 2 διεθνείς φιλικούς αγώνες (με Κροατία και Ολλανδία) ενώ ήταν στην αποστολή και σε 3 αγώνες (με Β.Ιρλανδία, Ισραήλ και Λουξεμβούργο) της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στη Super League
Μάχη με το χρόνο στον Ολυμπιακό για μια μεταγραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK