ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωσε Εμερσον ο Ηρακλής

Τον 27χρονο Εμερσον ντε Αντράντε Σάντος της Μούρθια απέκτησε ο Ηρακλής την Παρασκευή (27/7), στην προσπάθειά του να γεμίσει το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ανακοίνωσε Εμερσον ο Ηρακλής
Τον 27χρονο
Εμερσον ντε Αντράντε Σάντος της
Μούρθια απέκτησε ο
Ηρακλής την Παρασκευή (27/7), στην προσπάθειά του να γεμίσει το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο “γηραιός” ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου προπονήθηκαν δύο φορές την Παρασκευή στην Πορταριά. Το πρωί η προπόνηση έγινε με δύο γκρουπ, με βάρη, ενώ το απόγευμα με μπάλα, σε μία σύνθετη προπόνηση τεχνικής και τακτικής, παρόντος και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος.

Στην προπόνηση το “παρών” έδωσε και ο Νικολόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρούσε.

Συγχαρητήρια στην Εθνική

Τα συγχαρητήριά της στην Εθνική Νέων για τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών εξέφρασε η ΠΑΕ Ηρακλής μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της. Αναλυτικά…

“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει την Εθνική Ομάδα των Νέων μας και όλους τους συντελεστές της κατάκτησης της δεύτερης θέσης σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπως επίσης για τη συγκλονιστική προσπάθεια στον μεγάλο Τελικό και σε όλη την διάρκεια του Τουρνουά.

Το ποδοσφαιρικό μέλλον ανήκει στα Ελληνόπουλα και η κατάκτηση της κορυφής είναι θέμα χρόνου και συνέχισης της καλής και συντονισμένης προσπάθειας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα δύο δικά μας παιδιά, Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιώργο Ιωαννίδη, βασικούς συντελεστές και πρωταγωνιστές της επιτυχίας, που μας κατέστησαν υπερήφανους ως Ηρακλειδείς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK