Ανακοίνωσε Κάσιο και Μαχλελή ο Πλατανιάς

Στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών προχώρησε η ΠΑΕ Πλατανιάς. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο μεσοπιθετικό, Όρτα Μαγκαλιένς Κάσιο και τον 23χρονο αμυντικό, Γιώργο Μαχλελή.

Ανακοίνωσε Κάσιο και Μαχλελή ο Πλατανιάς

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της (6 μήνες + 2 χρόνια), με τον Βραζιλιάνο μεσοπιθετικό Όρτα Μαγκαλιένς Κάσιο (Horta Magalhaes Cassio).

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 20 Αυγούστου 1990, με ύψος 1,73 μ., 71 κιλά) αγωνίστηκε την περίοδο 2011 - 2012 στη Βοσνία με την ομάδα της Τράβνικ, όπου είχε 11 συμμετοχές και 6 γκολ. Από το 2012 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στην ελβετική Τουν, μετρώντας 47 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Κάσιο.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 16, δήλωσε μετά τις υπογραφές: "Πριν πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και στον Πλατανιά μίλησα με αρκετούς παίκτες και όλοι μου είπαν μόνο θετικά λόγια για την ομάδα και το πρότζεκτ. Υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τη χώρα μου και πιστεύω ότι όλα αυτά μου ταιριάζουν και θα μπορώ να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό. Θέλω να έχω μια καλή σεζόν, να δείξω το ποδόσφαιρο που ξέρω, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία της Super League και να πετύχει τους στόχους της"

"H Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της (6 μήνες + 1 χρόνο), με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαχλελή. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 10/5/1991, με ύψος 1.83 μ., 78 κιλά), ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Στουτγκάρδης, όπου και περέμεινε για πέντε χρόνια και εν συνεχεία αγωνίστηκε διαδοχικά με τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Εθνικού Άχνας, της Μπράουνσβάιγκ ΙΙ και της Νίκης Βόλου", αναφέρει η ανακοίνωση για τον Μαχλελή.

Ο παίκτης, που προπονείται εδώ και μέρες στα Χανιά και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 33, επεσήμανε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πλατανιά που με επέλεξαν. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίζει σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που μου αρέσει και αυτό έκανε την απόφασή μου να έρθω πιο εύκολη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Όλοι είναι πολύ ζεστοί απέναντί μου. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν άψογα και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Πλατανιά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Στο μεταξύ, ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την παραχώρηση, με μορφή δανεισμού, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, του Χερόν Σκάρλα Μπεριάν στον Ολυμπιακό Βόλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK