Ανακοίνωσε Κόρμπο και Καθάριο

Με τη φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν οι Παναγιώτης Κόρμπος και Νίκος Καθάριος, καθώς αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας την Πέμπτη (8/1).

Ανακοίνωσε Κόρμπο και Καθάριο

H σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Κόρμπου, Νίκου Καθάριου. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν το πρωί της Πέμπτης τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την εξέλιξη της καριέρας μου. Ο Πανιώνιος είναι ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας και από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης είχα πάρει ουσιαστικά και την απόφασή μου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει".

Ανακοίνωσε Κόρμπο και Καθάριο

Ο Νίκος Καθάριος από την πλευρά του δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανιωνίου που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα του συλλόγου στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες τους και να βοηθήσω κι εγώ στην επίτευξη των στόχων της ομάδας".

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης στις δικές του δηλώσεις τόνισε: "Με τις δύο αυτές προσθήκες, έχουμε φτάσει αισίως τις 4 για την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ θα υπάρξουν και τουλάχιστον δύο ακόμα. Οπως είχε δεσμευτεί η διοίκησή μας, στην ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την ενδυνάμωση του αγωνιστικού ρόστερ. Σε αυτή την κατεύθυνση βαδίζουμε, προκειμένου ο Πανιώνιος δυνατός και υγιής να πετύχει τους στόχους του για την τρέχουσα περίοδο και να θέσει τις βάσεις για ακόμα καλύτερα πράγματα στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ