Ανακοίνωσε Μανιάτη ο Ατρόμητος!

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Contra.gr, o Γιάννης Μανιάτης ανακοινώθηκε από τον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ανακοίνωσε Μανιάτη ο Ατρόμητος!
maniatis

Το Contra.gr σας ενημέρωσε πρώτο για τις προχωρημένες επαφές μεταξύ Γιάννη Μανιάτη και Ατρομήτου και λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Περιστερίου. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα του Σα Πίντο και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο "22".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τονΓιάννη Μανιάτη!.

Ισχυρή προσωπικότητα, ακατάπαυστο πάθος, ανεξάντλητα πνευμόνια χαρακτηρίζουν τον ενεργεία αρχηγό της Εθνικής Ομάδας που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 30 Ιούνιου 2017.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε στοatromitosfc.grτα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα της μεταγραφής μου.OAτρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες, έχει παίξει συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, σε τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Ο Γιάννης Μανιάτης θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «22»."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Πίντο ήρθε να ολοκληρώσει το έργο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK