Ανακοίνωσε Μανού Μπάλντα ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού επιθετικού, Μανού Μπάλντα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική της Ισπανίας και συγκεκριμένα στην Μπανταλόνα.

Ανακοίνωσε Μανού Μπάλντα ο Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός απέκτησε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή του συλλόγου. Ο λόγος για τον Μανού Μπάλντα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μπανταλόνα με την οποία είχε 16 παρουσίες και 3 γκολ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Πρατ και Ατλέτικο Γκραμανέτ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή FABARETH MANUEL BALDA RODRIGUEZ.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1992, έχει ύψος 1,73, αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν φορούσε τη φανέλα της ισπανικής Badalona, με την οποία σε 16 συμμετοχές".

Ο Μανού Μπάλντα, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, ανέφερε: "Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ εκτός Ισπανίας κι η πρόταση του Πανθρακικού ήταν ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ για να απαντήσω θετικά και σίγουρα στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες ενός Ισπανού προπονητή και μαζί αρκετά παιδιά με τα οποία μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα να παίξω στην ελληνική Super League και θα κάνω το καλύτερο δυνατό, για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν ώστε να έρθω εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK