Ανακοίνωσε Μογιά η Ατλέτικο Μαδρίτης

Με ενίσχυση στον "άσσο" ξεκίνησε τις μεταγραφές της η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα καλοκαίρι που προβλέπεται δύσκολο, καθώς το ρόστερ της θα έχει πολλές προσθαφαιρέσεις. Ως εκ τούτου, ο Μίγκελ Άνχελ Μογιά θα φοράει από φέτος την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ανακοίνωσε Μογιά η Ατλέτικο Μαδρίτης

Προσέχουν για να έχουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με το μέλλον του εξαιρετικά εξελίξιμου Τιμπό Κουρτουά (και με μία πολύ πετυχημένη χρονιά και ατομικά και ομαδικά γι' αυτόν) να φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο, οι πρωταθλητές Ισπανίας και φιναλίστ του εφετινού Champions League προχώρησαν στην απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Χετάφε, Μίγκελ Άνχελ Μογιά.

Οι Μαδριλένοι, μη θέλοντας να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή την απόφαση της Τσέλσι για εκ νέου ανανέωση του νεαρού Βέλγου τερματοφύλακα, πήραν τον έμπειρο Μογιά, καθώς σε περίπτωση που οι Λονδρέζοι ξεκινήσουν τα... τερτίπια τους, θέλουν να έχουν μια έτοιμη λύση.

Φυσικά, αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες είτε απόκτησης είτε δανεισμού του Κουρτουά, ο Μογιά θα λάβει θέση βασικού, αφού είναι εξαιρετικά έμπειρος, με περισσότερα από 10 χρόνια στην Primera Division και με 26 συμμετοχές φέτος.

Θα αποκτηθεί για 3 χρόνια και το ποσό που θα βγάλουν από την τσέπη οι "ροχιμπλάνκος", αν φυσικά ο Μογιά περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK