Ανακοίνωσε Σιλά

Ανακοίνωσε Σιλά
Στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζαν Μαρί Σιλά προχώρησε την Τρίτη η Καλλιθέα. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα: "Μία μεγάλη μεταγραφική επιτυχία εξασφάλισε η Καλλιθέα χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης, αποκτώντας το μέσο Ζαν Μαρί Σιλά, που με πρόσφατη απόφαση της ΦΙΦΑ είχε μείνει ελεύθερος. Η Καλλιθέα παρακολουθούσε την υπόθεση Σιλά και αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης κινήθηκε για την απόκτησή του η οποία από σήμερα είναι γεγονός. Ο 22χρονος Σιλά αποκτήθηκε για 1,5 χρόνο και η μεταγραφή του είχε αποτελέσει αίτημα του προπονητή της ομάδας Στόικο Μλαντένοφ, το οποίο ικανοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Νίκος Σαλευρής ο οποίος φέτος έκανε τη μεγάλη υπέρβαση στις μεταγραφές. Με την ενσωμάτωση του ΣΙλά που αγωνίζεται στην αριστερά πλευρά η Καλλιθέα ενισχύεται σημαντικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος."

ΟΣιλά θα ακολουθεί για τις επόμενες 10 ημέρες ατομικό πρόγραμμα για να επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Την Τρίτη ο παίκτης πέρασε με επιτυχία από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός Χρήστος Γεωργίου τον παρουσίασε στους συμπαίκτες του.

Τέλος, η ΕΕΑ δέχθηκε την εισήγηση του κυρίου Κουλιεράκη και χορήγησε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ Καλλιθέα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK