Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάχο η ΑΕΚ

Ο τερματοφύλακας που αναζητούσε καιρό τώρα η ΑΕΚ βρέθηκε λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στο πρόσωπο του Γιούργκεν Μάχο.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάχο η ΑΕΚ
Ο τερματοφύλακας που αναζητούσε καιρό τώρα η ΑΕΚ βρέθηκελίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στο πρόσωπο του Γιούργκεν Μάχο. Αφού επήλθε συμφωνία με την Καϊζεσλάουτερν, ο Αυστριακός γκολκίπερ ταξίδεψε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ένωσης, συμφώνησε σεόλακαι υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Η απόκτηση του 30χρονου Μάχο ανακοινώθηκε επισήμως από τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι ολοκλήρωσαν κάθε εκκρεμότητα που αφορούσε το ρόστερ τους. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο Αυστριακός τόνισε: " Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι στην ΑΕΚ. Η μεταγραφή μου ήταν κάτι το ξαφνικό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το ίδιο, όμως, συνέβη και με όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Ξέρω ότι έκανα τη σωστή επιλογή και ανυπομονώ να παίξω στην ΑΕΚ ".

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει από τη νέα ομάδα του, ο πρώην τερματοφύλακας της Λάουτερν απάντησε: " Ξέρω ότι η ΑΕΚ διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές επιπέδου, ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ένας αρκετά γνωστός σύλλογος στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος που ανήκω στην ΑΕΚ, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν ".

Τέλος, αναφέρθηκε στον συναγωνισμό που υπάρχει στην Ένωση για τη θέση στη βασική ενδεκάδα. " Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις, έτσι ώστε να μου δοθεί την ευκαιρία να παίξω. Το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι να εγκατασταθώ στην Αθήνα και να προσαρμοστώ γρήγορα στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα ".



News 24/7

24MEDIA NETWORK