Ανακοίνωσε τον Ενκουέμ

Επένδυση για το μέλλον έκανε την Πέμπτη ο Ατρόμητος ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Ενγκουέμ.

Ανακοίνωσε τον Ενκουέμ

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώνει ότι ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ (Alberto Nguem) είναι από σήμερα μέλος της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη θέση του μεσοαμυντικού βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Ατρόμητος τον παρακολούθησε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και το πράσινο φως για την απόκτηση του δόθηκε από τον τεχνικό Γιώργο Παράσχο έπειτα από τις προπονήσεις που έκανε ο Ενγκουέμ με την ομάδα μας μόλις ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Αλμπέρτο Ενγκουέμ (γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1992) έχει τα διαπιστευτήρια για να προσφέρει άμεσα λύσεις και να ενισχύσει σημαντικά τον Ατρόμητο στη νέα περίοδο.

Εχέγγυο της ποδοσφαιρικής του παιδείας πείναι τα τρία έτη που αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Σαν Ροκέ (Σεγκούντα Ντιβιζιόν Β). Ωστόσο η ομάδα που πρώτη τον ανακάλυψε μέσα από τις συμμετοχές του με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19 του Καμερούν και του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει σε ηλικία 17 ετών την ευρωπαϊκή του καριέρα ήταν η αγγλική Τσάρλτον .

Τα δύο τελευταία χρόνια ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε σε Φωκικό ( 33 σε Β' Εθνική) και Κισσαμικό (35 σε Γ' Εθνική) πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK