Ανακοίνωσε τον Γκολάσα

Την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα της οποίας φιλοξενήθηκαν οι πρώτες του δηλώσεις. "Θέλω να φτάσουμε όλοι ψηλά μαζί", υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Ανακοίνωσε τον Γκολάσα

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος αφού υποβλήθηκε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γκολάσα ανήκε μέχρι πρότινος στην Μακάμπι Χάιφα, με την οποία σε 131 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 19 γκολ, ένα εκ των οποίων στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League. Το Σεπτέμβριο του 2010 έκανε ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία μετράει 7 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές του Ισραήλ.

Αγωνίζεται με ευχέρεια σε αρκετές θέσεις του κέντρου και πίσω από τον επιθετικό, έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1991.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκολάσα μίλησε στο paokfc.gr:

Καλωσήρθες και καλή επιτυχία! Ποιές είναι οι πρώτες σκέψεις μετά τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος! Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να προπονηθώ και να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και επιδίωξα να έρθω στη Θεσσαλονίκη.

Από πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την ομάδα;

Τις τελευταίες 15 μέρες έχουν ενταθεί και φτάσαμε γρήγορα σε συμφωνία. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη και πήρα μια…δεύτερη γεύση από τη Θεσσαλονίκη, που την είχα επισκεφθεί ως αντίπαλος!

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί συμπατριώτες σου, ανάμεσά τους και ο Μπίμπρας Νάτχο, μίλησαν με κολακευτικά λόγια για την αξία σου. Μίλησες με κάποιον πριν έρθεις εδώ;

Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και εγώ και το περιβάλλον μου πήραμε πολλές πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα και οι πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ ήταν μόνο θετικές!

Εσύ τι θυμάσαι από την επίσκεψή σου ως αντίπαλος;

Τον κόσμο! Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Είχα σκοράρει για την Μακάμπι, αλλά τελικά δεν βοήθησα μ΄αυτό το γκολ. Κατά κάποιο τρόπο όμως βοήθησα τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά από αυτό μας πίεσε πολύ!

Από πολύ μικρός έζησες ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων να σε αποκτήσουν, ενώ έφτασες μια ανάσα από τη Λάτσιο. Τελικά το πρώτο σου βήμα μακριά από το Ισραήλ είναι στην Ελλάδα. Πως νιώθεις;

Εκπλήσσομαι που είναι γνωστή η πορεία μου στην Ελλάδα και χαίρομαι που ο κόσμος ασχολείται να μάθει για μένα. Είναι αλήθεια ότι αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον, αλλά η Μακάμπι δεν συμφωνούσε στη μετακίνησή μου. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα, μοιάζει πολύ με το Ισραήλ, με ζεστούς ανθρώπους και πολλές ομοιότητες στην καθημερινότητα.

Οι σκέψεις σου για το ντεμπούτο σου με τον ΠΑΟΚ; Η προετοιμασία ξεκινάει αύριο…

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή. Θέλω να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω, τι ποδοσφαιριστής είμαι, δεν θέλω να υπόσχομαι πράγματα στα λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα, θέλω να φτάσουμε όλοι ψηλά μαζί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK