Ανακοίνωσε τον Παπαγιαννόπουλο

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος έπεισε τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αξία του και δήλωσε ευτυχισμένος για τη μεταγραφή του.

Ανακοίνωσε τον Παπαγιαννόπουλο

Η σχετική ανακοίνωση:

"Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμή του στις προπονήσεις της ομάδας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο πρώην αμυντικός της Ασιρίσκα υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από 1/1/2015 ως την 31/12/2017. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στη Στοκχόλμη και έχει αγωνιστεί σε AFC United, Acropolis και Assyriska FF πριν μετακομίσει πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο ύψους 1,90 αμυντικός δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου, που αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, δίνοντάς μου το δικαίωμα να τους δικαιώσω μέσα από σκληρή δουλειά στο υψηλό επίπεδο που μου προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ. Προτιμώ να μην πω περισσότερα πράγματα μέχρι ο κόσμος να δει και να εκτιμήσει το τι έχω να δώσω μέσα στο γήπεδο".

24MEDIA NETWORK