Ανακοίνωσε Βλουτ και τέσσερις παίκτες

Ο Γουίλιαν Βλουτ θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Νίκης Βόλου, η οποία συν τοις άλλοις ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τους Αλέξανδρο Σταμπολζίεφ, Γιώργο Μαχλελή, Γιώργο Νικλητσιώτη και Βασίλη Σκούρτη.

Ανακοίνωσε Βλουτ και τέσσερις παίκτες

"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό προπονητή Γουίλιαμ Βλουτ για τα επόμενα τρία χρόνια. O Γουίλιαμ Βλουτ έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Μπρέντα, Ντεν Χάαγκ, Ρόντα, Ντε Μπος, Ροσμάλεν, Σπάρτα 22 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Ρότερνταμ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τέσσερις παίκτες οι Βολιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Βασίλη Σκούρτη που πέρσι έπαιξε στην Ολλανδία με την Ρόντα, του 23χρονου επίσης επιθετικού Γιώργου Νικλητσιώτη, του συνομήλικού του ανασταλτικού μέσου Γιώργου Μαχλελή που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και προέρχεται από την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ, αλλά και του 24χρονου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Σταμπολζίεφ που έπαιζε στην κυπριακή ΑΕΚ Κουκλιών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 - ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK