Ανακοίνωση ΑΕΚ: Ιούνιο η άδεια για το γήπεδο!

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις θετικές πληροφορίες σχετικά με τη συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας στο υπουργείο Υποδομών ενημερώνοντας ότι εντός του Ιουνίου θα βγει η άδεια!

Ανακοίνωση ΑΕΚ: Ιούνιο η άδεια για το γήπεδο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άκρως θετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο υπουργείο Υποδομών. Όπως τονίζεται, εντός του Ιουνίου αναμένεται να εκδοθεί η άδεια για την ανέγερση της "Αγιά Σοφιάς".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Σε συνέχεια της ψήφισης από το ελληνικό κοινοβούλιο της νομοθετικής ρύθμισης για το θέμα της έγκρισης της υψομετρικής μελέτης, έγινε σήμερα σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρουσία του αρμόδιου Υπουργού κ. Χρήστου Σπίρτζη, των συμβούλων του και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου με εκπροσώπους της Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστικής ΑΕ.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα απόλυτης συνεργασίας και στη διάρκειά της συζητήθηκαν όλες οι τελικές λεπτομέρειες καθώς και το χρονοδιάγραμμα για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης για το έργο του γηπέδου. Συμφωνήθηκε ότι μετά την υποβολή από την πλευρά της «Δικέφαλος» της υψομετρικής μελέτης με ενσωματωμένες τις παρατηρήσεις της Υπηρεσίας του Υπουργείου αναμένεται η έκδοση της έγκρισης της μελέτης μέχρι τις 30 Μαΐου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εντός του Ιουνίου θα εκδοθεί -εκτός απροόπτου- η οικοδομική άδεια ανέγερσης για την έναρξη της κατασκευής του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, Αγιά Σοφιά».

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, στους συνεργάτες του αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, οι οποίες εμπλέκονται στη διαδικασία, για την άμεση ανταπόκρισή τους, τη γενικότερη στάση τους και την έμπρακτη επιθυμία τους για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου, που αποτελεί το μεγάλο όνειρο, αλλά και χειροπιαστό πλέον στόχο του κόσμου της ομάδας μας".

24MEDIA NETWORK