Ανακοίνωση διάψευσης της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει αφενός ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Ούμπιδες με τον Πίντο και αφετέρου ότι υπήρξε θέμα αποχώρησης του Παπάζογλου.

Ανακοίνωση διάψευσης της ΠΑΕ Ατρόμητος

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που κάνουν αναφορά για «σοβαρό πρόβλημα» στις σχέσεις του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο με τον ποδοσφαιριστή Χαβιέρ Ούμπιντες επιθυμεί να καταστήσει σαφές τα εξής:

«Τα δημοσιεύματα αυτά απέχουν παντελώς από την πραγματικότητα και ανήκουν απολύτως στη σφαίρα της φαντασίας. Ο προπονητής της ομάδας μας όπως κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές κάλεσε πράγματι στο γραφείο του τον Χαβιέρ Ούμπιντες και συζήτησαν πάνω σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου. Οι σχέσεις τους ήταν όμως και εξακολουθούν να είναι, άριστες και βασίζονται πάνω στον κανόνα του αμοιβαίου σεβασμού με μοναδικό γνώμονα τo συμφέρον και την πρόοδο του Ατρόμητου.

Θέλουμε επίσης να προσθέσουμε ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης του Θανάση Παπάζογλου όπως αναληθώς γράφθηκε. Ο Παπάζογλου είναι παίκτης του Ατρόμητου, τον εμπιστευόμαστε και θα συνεχίσουμε μαζί την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK