Ανακοίνωση έβγαλαν οι παίκτες

Ανακοίνωση εξέδωσαν την Κυριακή οι παίκτες του Ατρομήτου έτσι ώστε να ζητήσουν συγνώμη για το γεγονός ότι δεν χαιρέτησαν τους φιλάθλους μετά τον αγώνα με τη Λάρισα

Ανακοίνωση έβγαλαν οι παίκτες
Ανακοίνωση εξέδωσαν την Κυριακή οι παίκτες του Ατρομήτου έτσι ώστε να ζητήσουν συγνώμη για το γεγονός ότι δεν χαιρέτησαν τους φιλάθλους μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης: : "Θα θέλαμε να ζητήσουμε ολόψυχα συγνώμη από τους φίλους του Ατρομήτου που ακολούθησαν την ομάδα στην Λάρισα γιατί στο τέλος του αγώνα δεν τους ανταπωδώσαμε το χειροκρότημα όπως θα έπρεπε. Η πικρία και η απογοήτευση από την άδικη ήττα, μας γέμισε εκνευρισμό με αποτέλεσμα να φύγουμε αμέσως για τα αποδυτήρια και να μην μπορέσουμε να συγχαρούμε τον κόσμο για την ενίσχυση που μας παρείχε και μας ακολούθησε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος του Ατρομήτου να γνωρίζει ότι σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη, που θα σας δώσει την χαρά της επιτυχίας, για να δούμε τον Ατρόμητο ακόμη πιο ψηλά".

Aπό εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος ρίχνει το βάρος του στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με το Θρασύβουλο. Στον αγώνα αυτό αναμένεται να επιστρέψει στην εντεκάδα του Δημήτρη Γελαδάρη που εξέτισε την ποινή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK