ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση για την αύξηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από υπόδειξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία έχει σχέση με τα τεχνικά προβλήματα στην αύξηση κεφαλαίου.

Ανακοίνωση για την αύξηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ζήτησε από την ΠΑΕ την υποβολή έγκρισης ενημερωτικού δελτίου, αλλά το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Ούτως ή άλλως η παράταση στην αύξηση λήγει στις 28 Ιουλίου και δεν φαίνεται πιθανή μέχρι τότε η είσοδος επενδυτή στο μετοχικό σχήμα της εταιρείας. Εκτός απρόοπτου, θα προκηρυχθεί νέα αύξηση κεφαλαίου και θα συνεχισθεί η προσμονή για έλευση επενδυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: ” Σε σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας την 28/03/2011, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μετά από υπόδειξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα προβεί σε υποβολή προς έγκριση ενημερωτικού δελτίου. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα συνεχιστεί μετά την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK