Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά του "ΦΩΤΟΣ"!

Με επιθετική ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός βάλλει εναντίον της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ"...

Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά του "ΦΩΤΟΣ"!

Ανακοίνωση εναντίον της εφημερίδας "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" εξέδωσε η διοίκηση των "ερυθρολεύκων", την οποία κατηγορεί μεταξύ άλλων για κριτική που δεν είναι καλοπροαίρετη, αλλά και για το ότι "μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον Ολυμπιακό". Αναλυτικά:

"Η κριτική είναι πάντα αποδεκτή και γόνιμη όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Όταν γίνεται όμως με στόχο να πλήξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει τα πράγματα -επιτέλους- να λέγονται με το όνομα τους.

Η εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και οι ιδιοκτήτες της, διαχρονικά, αποκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές πριν την έλευση του ευρώ, από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν πρόσφεραν ποτέ ούτε μια πορτοκαλάδα, ούτε ένα ευρώ για τον Σύλλογο, ούτε καν για τον Ερασιτέχνη.

Μόνο κριτική με τη λογική του αυτόκλητου διαχειριστή της ομάδας. Μπορεί όμως η κριτική να είναι καλόπιστη όταν την εφημερίδα ΦΩΣ "διοικούν", τον τελευταίο καιρό, δυο φανατικοί Παναθηναϊκοί;

Μπορεί η κριτική να είναι καλόπιστη όταν μέγας (και μόνος εκτός από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) χορηγός της εφημερίδας είναι ο ΟΠΑΠ, μέσω και ως συνέχεια της στενής σχέσης με τον Δ. Μελισσανίδη;

Μπορεί να θεωρηθεί καλόπιστη κριτική η χολή κάποιων καθηγητών και «ειδικών» που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και εμφανίζονται σαν σαλιγκάρια (μόνο) μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα; Σίγουρα οι «επιστήμονες» των «πέτρινων χρόνων» ήταν πολύ πιο σοβαροί και πολύ πιο σχετικοί με το αντικείμενο από τους συγκεκριμένους και κατ’ επιλογήν επιστήμονες-κριτικούς του Φωτός.

Η εφημερίδα ΦΩΣ μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας.

Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδας για τα χτυπήματα στον Σύλλογο.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το «φως» με το «σκοτάδι»...".

Δείτε το σημερινό εξώφυλλο (Δευτέρα 30/10) της εφημερίδας:

Ανακοίνωση Ολυμπιακού κατά του "ΦΩΤΟΣ"!

H απάντηση του "ΦΩΤΟΣ" ήρθε μέσω social media μερικές ώρες αργότερα.