Ανακοίνωση-ρεκόρ από τον ΠΑΟΚ

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με τη Βέροια και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του Κύρου Βασάρα.

Ανακοίνωση-ρεκόρ από τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ολομέτωπη επίθεση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή το γκολ του Φακούντο Περέιρα που ακυρώθηκε λανθασμένα στο ματς με τη Βέροια.

Στο στόχαστρο των "ασπρόμαυρων" ο Κύρος Βασάρας, για τον οποίο υπήρχαν έντονα παράπονα από τα μέσα της εβδομάδας και μετά τους ορισμούς της αγωνιστικής.

"Επειδή δεν περιμένουμε να αισθανθεί ντροπή και να αποχωρήσει, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως γραμμάτια προς τους εντολείς του, σήμερα απαιτούμε από τον Κύρο Βασάρα να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Η καλή διάθεση που δείξαμε προκειμένου να ξεκινήσει και να εξελιχθεί ομαλά το πρωτάθλημα ως την οριστική αποχώρηση των καταστροφέων του ελληνικού ποδοσφαίρου εκλήφθηκε ως αδυναμία", ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και συνέχισε: " Μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς-εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο" .

Κατέληξε δε απαιτώντας " από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η δια παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο. Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος, ο καιρός φτάνει".

24MEDIA NETWORK