Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά των ποδοσφαιριστών

Η ήττα του Απόλλωνα στα Ψαχνά έφερε στα όριά της τη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εικόνα, αναγνώρισε ότι ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν λανθασμένος, έβαλε κατά των ποδοσφαιριστών υποστηρίζοντας ότι δεν αξίζουν ν' ανήκουν στο ρόστερ και προανήγγειλε εκκαθαρίσεις.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά των ποδοσφαιριστών

" Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητά συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και κυρίως όσους την ακολούθησαν στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιγιάλειο και τον Ηρακλή Ψαχνών. Τους ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για τις απαράδεκτες εμφανίσεις, οι οποίες οφείλονται στον εξαιρετικά κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι ήρθαν στην Ριζούπολη ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων κάποιοι που δεν μπορούν να προσφέρουν σε μια ομάδα του επιπέδου του Απόλλωνα Σμύρνης. Ποδοσφαιριστές που αν και αμείβονται πλουσιοπάροχα και πάντα στην ώρα τους απέδειξαν ότι δεν διαθέτουν το αγωνιστικό ανάστημα που απαιτείται για να φορούν τη φανέλα της ομάδας μας.

Από αυτή τη στιγμή, πρώτο μέλημα τις διοίκησης είναι να γίνουν τα ταχύτερο δυνατό οι αλλαγές που πρέπει έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια για την υλοποίηση του στόχου που έχουμε θέσει", ανέφερε το κείμενο της ανακοίνωσης.

24MEDIA NETWORK