Ανακοινώθηκαν μαζί στον ΠΑΟ και τώρα είναι στα αζήτητα

Αποτέλεσαν μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού το 2012. Ο ένας ήρθε ως ταλέντο και ο άλλος ως ηγέτης της μεσαίας γραμμής. Τέσσερα χρόνια αργότερα, αν και σε παραγωγική ηλικία ακόμα, έμειναν στο... ράφι! Διαβάστε ποιοι είναι.

Ανακοινώθηκαν μαζί στον ΠΑΟ και τώρα είναι στα αζήτητα
pao mavrias sisoko ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σωτήριον έτος 2012. Το μνημόνιο άρχισε να δείχνει τα... δόντια του και όπως είναι λογικό η οικονομική κατάσταση επηρέασε το χώρο του ποδοσφαίρου. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, με τους κίτρινους μάλιστα να υποβιβάζονται στην Β' Εθνική (αργότερα στην Γ' για να σβηστούν τα χρέη).

Οι πράσινοι ήταν πιο τυχεροί, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος βγήκε μπροστά και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου με αποτέλεσμα να συμμαζέψει την κατάσταση. Βέβαια, οι μεταγραφές της πολυμετοχικότητας ήταν πλέον... όνειρο, οπότε έγινε προσπάθεια για την εξεύρεση φθηνών και καλών λύσεων.

Δυο από αυτές ήταν και των Πάπε Σο - Ιμπραχίμ Σισοκό. Ο πρώτος με κλειστό τριετές συμβόλαιο και ο δεύτερος με τη μορφή δανεισμού από την Βόλφσμπουργκ. Στο τέλος, βέβαια, κανένας δεν μακροημέρευσε, ενώ πλέον οι δυο παίκτες βρίσκονται στα... αζήτητα!

ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ

Ξεκινάμε με τον Σο ο οποίος μετά από μία απογοητευτική σεζόν έγινε προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιο του. Αυτό δεν ήταν εύκολο, με τον ατζέντη του να αποδεικνύεται... δύσκολος, όμως τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Σενεγαλέζος άσος συνέχισε την καριέρα του στην Ελάζιασπορ. Ούτε εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και μάλιστα έφυγε κακήν κακώς λόγω των πολλών καρτών που δεχόταν (αποβλήθηκε δυο φορές σε 14 ματς) για να επιστρέψει στην Πορτογαλία και την Ρίο Άβε.

Λίγους μήνες αργότερα αποχώρησε παίζοντας ελάχιστα για να πάει στην Ίντερ Τούρκου του δικού μας Πέτρου Κανακούδη. Που είναι σήμερα; Στα... αζήτητα στα 31 του χρόνια!

Πάμε και στον Σισοκό (25 ετών). Μετά τον Παναθηναϊκό δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν, αλλά λόγω αδιαφορίας τον έστειλαν στη δεύτερη ομάδα! Ακολούθησαν οι Λα Κορούνια, Εσκιχεσίσπορ, Κόνιασπορ και μετά το... τίποτα. Τα ίχνη του Σισοκό έχουν χαθεί και παραμένει χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK