Ανακοινώθηκε η πώληση Τόζερ στην Γκενκ

Παίκτης της Γκενκ θα είναι από το φετινό καλοκαίρι ο Ντάνιελ Τόζερ, όπως ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Πέμπτης (5/6) η ΑΕΚ.

Ανακοινώθηκε η πώληση Τόζερ στην Γκενκ
Οι "κιτρινόμαυροι" και ο Ούγγρος μέσος συμφώνησαν με τον βελγικό σύλλογο και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να αποκομίζει περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2006επί Λορέντσο Σέρα Φερέρ, αλλά δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε. Συνολικά σε κάθε διοργάνωση μετρά 57 συμμετοχές και τρία γκολ σε δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με το σύλλογο KRC Genk για την παραχώρηση του Daniel Tozser. Η διοίκηση της ΑΕΚ εύχεται στον Ούγγρο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Με δηλώσεις στο site της ΑΕΚ ο Ντάνιελ Τόζερ τόνισε: "Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου πρόσφεραν από την πρώτη στιγμή. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η εξέλιξη θα με βοηθήσει στην καριέρα μου αλλά παράλληλα είμαι χαρούμενος που η ΑΕΚ έκανε μια καλή διαπραγμάτευση για το σύλλογο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ξεχωριστό κόσμο της ομάδας με την αγάπη και τη στήριξη που παρέχει πάντα σε αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω στην ΑΕΚ γιατί για μένα θα έχει πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Θα την σκέφτομαι και θα την παρακολουθώ πάντα από όπου κι αν βρίσκομαι. Ευχαριστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK