Ανακοινώθηκε και έπιασε δουλειά ο Κατσαβάκης
Ο Αρης επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος έπιασε άμεσα δουλειά για την ομάδα της νέας περιόδου. Δίωρη συζήτηση με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του.
Την πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Αρης.
Η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας την σεζόν 2012-2013. Αύριο οι δυο πλευρές θα υπογράψουν τα σχετικά συμβόλαια και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου τεχνικού του συλλόγου σε ώρα που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ”.
Ο Ελληνας προπονητής έπιασε άμεσα δουλειά και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Οι δύο άνδρες τα είπαν για περίπου δύο ώρες για το υπάρχον ρόστερ, ενώ συζήτησαν και για τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν τον Αρη.
Στο μεταξύ, άρχισαν την Τετάρτη οι εργομετρικές εξετάσεις. Σε δυο γκρουπ έχουν χωριστεί οι ποδοσφαιριστές. Ήδη το πρώτο γκρουπ πέρασε το πρωί της Τετάρτης και το δεύτερο θα περάσει την Πέμπτη.