Aνακοινώθηκε ο διαιτητής του τελικού του CL, ο οποίος θα... σφυρίζει υπέρ της Ρεάλ!

Η UEFA επέλεξε τον διαιτητή που θα διευθύνει το μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ και το "κράξιμο" στον άρχοντα του αγώνα άρχισε με το... καλημέρα!

Barcelona's Luis Suarez speaks with referee Milorad Mazic during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Manchester City, at Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez speaks with referee Milorad Mazic during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Manchester City, at Camp Nou stadium in Barcelona, Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στον φετινό τελικό του Champions League θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο του "Ολιμπίσκι" 17 συνολικά Κύπελλα Πρωταθλητριών, τα 12 της Ρεάλ και τα 5 της Λίβερπουλ, και για αυτό το λόγο η UEFA επέλεξε έναν έμπειρο διαιτητή για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Αυτός θα είναι ο 45χρονος Μίλοραντ Μάζιτς, με τον διεθνή από το 2009 ρέφερι να ετοιμάζεται για τον τρίτο ευρωπαϊκό τελικό της καριέρας του μετά από εκείνον του Confederations Cup 2017 μεταξύ της Χιλής και της Γερμανίας και αυτόν του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ του 2016 μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Σεβίλλης.

Παρά το γεγονός πάντως πως η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτηκε συνετά και επέλεξε έναν διαιτητή με πολλές παραστάσεις από μεγάλα ματς, δεν κατάφερε να αποφύγει το... σούσουρο, με χάκερς να εισβάλλουν στην σελίδα της Wikipedia που αναφέρεται στο διαιτητή και να τον "βαφτίζουν" οπαδό της ομάδας του Ζιντάν.

Aνακοινώθηκε ο διαιτητής του τελικού του CL, ο οποίος θα... σφυρίζει υπέρ της Ρεάλ!

O Μίλοραντ Μάζιτς έγινε οπαδός της Ρεάλ στην wikipedia με τη βοήθεια των... χάκερς

"Ο Μίλοραντ Μάζιτς είναι ένας διεθνής διαιτητής από την Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος θα είναι ο διαιτητής στο Κίεβο και θα ευνοήσει την Ρεάλ", ήταν η πρώτη πρόταση που μπορούσε να διαβάσει κανείς για τον Μίλοραντ Μάζιτς μετά τον ορισμό του, με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τη σελίδα να διορθώνουν την κατάσταση άμεσα αλλά το "κακό" να έχει ήδη γίνει...

Φταίει, βλέπετε, ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μετά τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους και την Μπάγερν εντός έδρας, με τους "μερένγκες" να έχουν τύχει καλής μεταχείρισης από τη διαιτησία και να έχουν αποκτήσει αρκετούς "εχθρούς".

Aνακοινώθηκε ο διαιτητής του τελικού του CL, ο οποίος θα... σφυρίζει υπέρ της Ρεάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK