ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε ο Φωτάκης, την άλλη εβδομάδα εξελίξεις για Ζοάο Πάουλο

Tην πέμπτη μεταγραφή του μετά τους Κουτσιανικούλη, Αμπουμπακαρί, Κρέσιτς και Παπάζογλου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο ΠΑΟΚ.

Ανακοινώθηκε ο Φωτάκης, την άλλη εβδομάδα εξελίξεις για Ζοάο Πάουλο
Συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Γιώργο Φωτάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ έστειλε το σχετικό έγγραφο ενημέρωσης στην ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας και το επόμενο βήμα ήταν η γνωστοποίηση της μεταγραφής.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Γιώργο Φωτάκη για συνεργασία τεσσάρων ετών”, αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Την επόμενη εβδομάδα ο Αντράντε

Από τη Δευτέρα αναμένονται οι εξελίξεις για τον Ζοάο Πάουλο Αντράντε, όταν και πέφτει η “αυλαία” του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παραμένει ο βασικός μεταγραφικός στόχος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Η τελευταία κουβέντα, όμως, ανήκει στην Πόρτο, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής μέχρι το καλοκαίρι του 2010, ωστόσο οι παραδοσιακά καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των “δράκων” και του τεχνικού του “δικεφάλου του βορρά”, Φερνάντο Σάντος, αναμένεται να καταστήσουν θετική την έκβαση της υπόθεσης.

***Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφωρικά με τον Βιτόλο. Ο παίκτης έχει αναλάβει την υποχρέωση να πάρει την ελευθέρας του στη Σανταντέρ η οποία του χρωστά κάποια χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ