Αναλαμβάνει επισήμως ο Βατσινάς

Αναλαμβάνει επισήμως ο Βατσινάς
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Φανούρης Βατσινάς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη προκειμένου να αναλάβει τις διοικητικές τύχες του ΟΦΗ και να βοηθήσει την ομάδα να εξέλθει του οικονομικούαδιέξοδου. Λίγους μήνες μετά, η μεταβίβαση των μετοχών δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο εντός των προσεχών ημερών ο -μέχρι σήμερα- διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ θα έχει στην κατοχή του το πλήθος των μετοχών.
Σε πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ της εταιρείας IRAKLIO LOTERRY θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνεςοι φίλοι του ΟΦΗ ύστερα από σχετική συμφωνία. Ο νέος τρόπος διάθεσης έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ αξίζει να γραφεί πως για τα παιδιά μέχρι 15 χρόνων η είσοδος είναι ελεύθερη εφόσον συνοδεύονται.
Όπως ο ίδιος, με δήλωση του, γνωστοποίησε στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ουδείς κακοπροαίρετος θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθειά του να ανορθώσει και πάλι το "οικοδόμημα ΟΦΗ". Δεν θέλησε πάντως να αναφερθεί σε ονόματα θεωρώντας πως προς το παρόν δεν θα ήταν αρεστό να προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα. Θα το πράξει βέβαια εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

" Εντός των προσεχών ημερών τελειώνει η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών. Ένα τυπικό θέμα θα έχει τελειώσει και παράλληλα θα έχει δοθεί τέλος στις όποιες κακοπροαίρετες ενέργειες προσπαθούν να προβούν κάποιοι στον ΟΦΗ. Δεν ξέρω σήμερα εάν θα πρέπει να ενημερώσω το φίλαθλο… κόσμο για να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που λένε ότι αγαπούν τον ΟΦΗ. Μέχρι σήμερα έχω δείξει με έργα ότι συνεχίζω την μεγάλη ιστορία της ομάδας μας και στο τομέα της συνέπειας. Σε όλες μας τις υποχρεώσεις είμαστε συνεπέστατοι. Ίσως βέβαια αυτό να είναι που ενοχλεί ορισμένους κυρίους " υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Αμφίβολος ο Ντάβιντσον

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Βλάχος είδε έναν ακόμη βασικό ποδοσφαιριστή του να τίθεται -τουλάχιστον προς το παρόν- εκτός μάχης. Ο Μοράις Ντάβιντσον δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή είναι εξαιρετικά αμφίβολη λιγοστεύοντας τις λύσεις στη δεξιά πτέρυγα. Εξάλλου, Μάκης Μπελεβώνης και Κώστας Σταυρακάκης είναι εδώ και αρκετό καιρό εκτός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK