Αναλαμβάνει ο Αναστόπουλος

Τα ηνία του Άρη αναλαμβάνει από την Τετάρτη ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε από τη διοίκηση.

Αναλαμβάνει ο Αναστόπουλος

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Αναστόπουλος βρισκόταν μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, από την Τετάρτη το πρωί όμως είναι επισήμως ο νέος τεχνικός των "κίτρινων". Μπορεί η διοίκηση να μην έχει εκδώσει ακόμη σχετική ανακοίνωση αναφερόμενη στις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, όμως ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "Super SportFm" επιβεβαιώσει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Τόνισε δε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στη διοίκηση του Άρη, όσο και στους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ομάδα υποσχόμενος πως θα κάνει το καλύτερο για να επιστρέψει ο Αρης άμεσα στην Α' Εθνική. " Διαθέτουμε το καλύτερο υλικό της κατηγορίας " τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναστόπουλος και πρόσθεσε: " Θα είμαι στο πάγκο από τον πρώτο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Δεν έχουμε περιθώρια. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε για τη νίκη. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του απέτυχε παταγωδώς ".

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μεταβεί εντός των προσεχών ωρών προκειμένου να έχει την πρώτη επαφή του με τη νέα του ομάδα.

Το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στο Νικήτα Ματθαίου και τον τέως τεχνικό της Κέρκυρας έγινε την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα και από τη στιγμή πουο τελευταίοςπήρε τις απαραίτητες οικονομικές και αγωνιστικές εγγυήσεις αποφάσισε να αναλάβει την καθοδήγηση των "κίτρινων", τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.

*** Την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση του Γιάννη Ζαχουδάνη που κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων και απιστία και του Τάκη Ανδριά που κατηγορείται για απιστία, αλλά πήρε μετάθεση για την Πέμπτη.



News 24/7

24MEDIA NETWORK