Aναμένεται επίσημη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Αν και ο ισχυρισμός του Νίκου Φίλη (σ.σ. "δεν θα δοθεί φράγκο για το γήπεδο της ΑΕΚ") βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία του στενού πυρήνα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αλήθεια ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε ένα μούδιασμα.

Aναμένεται επίσημη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η Κουμουνδούρου θα τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα κάτι που επιβεβαίωσε και το Contra.gr απευθυνόμενο σε δύο υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει από αυτήν την εξέλιξη είναι το εξής: Ο Νίκος Φίλης δεν είναι ένα οποιοδήποτε στέλεχος της επίδοξης κυβερνητικής παράταξης. Πρόκειται για το διευθυντή της “Αυγής”, της εφημερίδας που πρόσκειται παραδοσιακά στον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά για υποψήφιο βουλευτή (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Πόσο πιο "επίσημη" θα είναι η νέα τοποθέτηση;

Είναι αλήθεια ότι στην Κουμουνδούρου γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα, με τις διαστάσεις που έχει πάρει, μπορεί να τους προκαλέσει φθορά όχι μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και γενικότερα στην Αθήνα. Γι' αυτό και η τοποθέτηση, αν και όποτε γίνει, θα επιχειρήσει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των φίλων της ΑΕΚ (τουλάχιστον όσων συμφωνούν με την κατασκευή του γηπέδου στο συγκεκριμένο χώρο) και του κόμματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK