ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμενόμενη “καμπάνα” της UEFA στη Ντιναμό Βουκ.

Ακριβά θα πληρώσει η Ντιναμό Βουκουρεστίου τα επεισόδια των οπαδών της στον αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς για τα πλέι οφ του Europa League. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ των Τσέχων με σκορ 3-0, ενώ οι Ρουμάνοι θα αναγκαστούν να παίξουν τα δύο επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους χωρίς κόσμο.

Αναμενόμενη “καμπάνα” της UEFA στη Ντιναμό Βουκ.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων διεκόπη στο 88’, όταν οι οπαδοί της Ντιναμό εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, διαμαρτυρόμενοι για το διαμορφωθέν αποτέλεσμα, αφού εκείνη τη στιγμή η ομάδας τους έχανε με 0-2.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η τιμωρία των κεκλεισμένων των θυρών μπορεί να αυξηθεί κατά μία αγωνιστική, σε περίπτωση που επαναληφθούν ανάλογα γεγονότα μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η Ντιναμό έχει τρεις ημέρες για να καταθέσει έφεση, ενώ την Πέμπτη καλείται να δώσει τον επαναληπτικό με τη Λίμπερετς, επί τσεχικού εδάφους αυτή τη φορά.

Βίντεο από τα επεισόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK