Αναμένουν ενημέρωση για την κλήρωση των πλέι οφ

Ενδεχομένως την Πέμπτη (16/04) να υπάρξει ενημέρωση των ανθρώπων της ΑΕΚ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης των play-off. Αναμένουν τις εξελίξεις στην Ένωση.

Αναμένουν ενημέρωση για την κλήρωση των πλέι οφ
INTIME SPORTS

Σήμερα (16/04) ενδεχομένως στην ΑΕΚ να λάβουν ενημέρωση σχετικά με τη μέρα διεξαγωγής της… ταλαίπωρης κλήρωσης των πλέι οφ της Football League η οποία έχει περάσει από... 40 κύματα. Όπως και να έχει, οι ενδείξεις δείχνουν ότι η σέντρα των play-off θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου. Δεδομένου του γεγονότος ότι οι διοργανωτές θέλουν να βάλουν μόλις μία εμβόλιμη αγωνιστική, με μία πρόχειρη εκτίμηση μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως το τέλος των υποχρεώσεων των ομάδων θα έρθει στις 21 Ιουνίου.

Η ΑΕΚ σκοπεύει να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της μεγάλης επιστροφής της στη Σούπερ Λιγκ, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Τότε ήταν το αρχικό διάστημα που είχαν υπόψη οι «κιτρινόμαυροι» προκειμένου να επιστρέψουν στη δράση στο προπονητικό κέντρο της "Ένωσης" στα Σπάτα. Βεβαίως τώρα τα πράγματα περιπλέκονται, αφού οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τις τέσσερις -τουλάχιστον- εβδομάδες που απαιτείται μετά από το τέλος κάθε σεζόν για ξεκούραση.

Ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς πάει αρκετά πίσω και ενδεχομένως το παραπάνω να αφήσει και ορισμένα κουσούρια στην ΑΕΚ. Βεβαίως στην Ελλάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΟ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με ομάδες να ταλαιπωρούνται και να έχουν κόστος από την ανοργανωσιά που υπάρχει με ευθύνη άλλου.

Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ παίρνουν τα μέτρα τους για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα -και- το συγκεκριμένο εμπόδιο που προκαλούν εξωγενείς παράγοντες.

Διαβάστε ακόμα:

Αποφασίζουν για το αθλητικό κέντρο στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK