Αναμονή για Γκαλέτι
Η αποχώρηση του Λουτσιάνου Γκαλέτι στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" τρόμαξε αρκετό κόσμο.
Λουτσιάνου Γκαλέτι στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του
Ολυμπιακού με τον
Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” τρόμαξε αρκετό κόσμο.
Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται προ των πυλών της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λάτσιο, έναν αγώνα που πολλοί θεωρούν ως τον κρισιμότερο σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών.
Ως εκ τούτου, η συμμετοχή του βασικού δεξιού μέσου και ενός εκ των ποιοτικότερων παικτών της ομάδας έρχεται σε πρώτο πλάνο και γι’ αυτό η ανησυχία είναι πρόδηλη και δικαιολογημένη.
Ο Αργεντινός μέσος εξετάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13/9) από τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον αριστερό προσαγωγό δεν οφείλονται σε θλάση και όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν καλύτερα αφού έχει υποχωρήσει το οίδημα.
Την Παρασκευή ο Γκαλέτι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του. Προς το παρόν, πάντως, η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης (18/9, 21:45) κόντρα στη Λάτσιο, δεν είναι βέβαιη.
Το πρόγραμμα για το ματς με τη Λάτσιο
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα εν όψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά…
“ΔΕΥΤΕΡΑ 17/9/2007
15:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Τάκη Λεμονή, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
18:50 Αφιξη της αποστολής της Λάτσιο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την πτήση τσάρτερ της Alitalia AM 319.
20:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.
20:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λάτσιο Ντέλιο Ρόσι, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
21:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Λάτσιο στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
ΤΡΙΤΗ 18/9/2007
11:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Λάτσιο στο γήπεδο της Καλλιθέας.
21:45 Έναρξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΤΣΙΟ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League”.
“Κατάσκοποι” στον Πειραιά
Το παιχνίδι με τη Λάτσιο θα παρακολουθήσει από κοντά ο σκάουτερ της Γιουβέντους, Ντέγιαν Βασίλιεφ. Ο “κατάσκοπος” της Βέρντερ Βρέμης, Χούνε Φάζλιτς, θα δει από κοντά την αναμέτρηση πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (23/9).