Αναμονή για Γκόγκα, Αναστασιάδη

Με τους Γκόγκα και Αναστασιάδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού, ενόψει του αγώνα με την Καλαμάτα, που θα γίνει την Κυριακή (15.00) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αναμονή για Γκόγκα, Αναστασιάδη

Η πορεία αποθεραπείας των δύο παικτών πηγαίνει πολύ καλά καιτη Δευτέραή την Τρίτη θα υποβληθούν σε νέο υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως, για να τεθούν στη διάθεση του Νίκου Γκουλή ενόψει του αγώνα με την Καλαμάτα. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκόγκας ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη γάμπα και ο Αναστασιάδης από θλάση στον προσαγωγό.

Από την άλλη πλευρά, οι Φουκούντα, Μακόρ και Φαμπίνιο, προπονούνται κανονικά και θα είναι παρόντες στο ματς της Κυριακής, όπως βέβαια και οι Γκονζάλες, Χατζής που εξέτισαν την ποινή τους. Ετσι, αν, όπως όλα δείχνουν, οι Γκόγκας και Αναστασιάδης, θα είναι στη διάθεση του κ. Γκουλή, τότε το μοναδικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ιωνικού είναι αυτό του Δημήτρη Μπαλάφα που αποβλήθηκε στην Καισαριανή.

Το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό. Σ' αυτήν υποστηρίζει ότι: "Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με παίκτες που πρόκειται να αποκτηθούν από τον Ιωνικό, από την ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνονται τα εξής: «Το γεγονός ότι μας προτείνονται διάφοροι ποδοσφαιριστές, δεν σημαίνει ότι μας ενδιαφέρουν κιόλας. Οι στόχοι οι δικοί μας είναι συγκεκριμένοι και έχουν καθοριστεί από τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Γκουλή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK