Ανανεώνει ο Ρότζερς

Σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λίβερπουλ έχει έρθει ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "κόκκινους", όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Ανανεώνει ο Ρότζερς

Τη συμφωνία του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο με τους "κόκκινους", επαληθεύοντας τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

"Είμαι σε συζητήσεις με την ομάδα και βρισκόμαστε στο πλαίσιο της συμφωνίας. Είναι κάτι που όπως λέω πάντα θα επιλυθεί το καλοκαίρι και νομίζω πως θα είμαστε σε θέση να τα πούμε τότε", δήλωσε ο 41χρονος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας του τη σεζόν που πέρασε: "Νομίζω πως θα βελτιωθούμε δραματικά την επόμενη σεζόν, οι νέοι παίκτες θα είναι καλύτεροι εξαιτίας όσων έζησαν φέτος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την φετινή χρονιά - είχαμε μια εκπληκτική σεζόν και βάλαμε τη Λίβερπουλ ξανά στο χάρτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK