Ανανέωσαν Λαμπρόπουλος και Μπακάκης

Oπως είχε δεσμευτεί, η ΑΕΚ ανανέωσε την Πέμπτη το συμβόλαιο του Βασίλη Λαμπρόπουλο μέχρι το 2020. Το ίδιο συνέβη και με τον Μιχάλη Μπακάκη.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, η ΑΕΚ είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελληνα στόπερ.

Οπερ και εγένετο. Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου υπέγραψε νέα συμφωνία η οποία τον κρατά στην Ενωση μέχρι το 2020, δηλαδή για ακόμη τρία χρόνια.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η ανανέωση του συμβολαίου του Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος επίσης θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το 2020.

Oι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαμπρόπουλο για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο!

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου που χάρηκαν αυτή την ανανέωση πιο πολύ κι από εμένα. Είναι λογικό να με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη στο πρόσωπό μου και θα το ανταποδώσω».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο!

Ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Εχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα».

24MEDIA NETWORK