Ανανέωσαν το ραντεβού Μπενίτεθ και Μουρίνιο

Ανανέωσαν το ραντεβού Μπενίτεθ και Μουρίνιο
Το παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι έληξε χωρίς καμία ομάδα να καταφέρει να σκοράρει, με τις δύο ομάδες να αποκομίζουν από έναν βαθμό. Ο Ράφα Μπενίτεθ, ωστόσο, θεωρεί ότι αυτό το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, εξαιτίας του μη καταλογισμού πέναλτι από τον Ιταλο διαιτητή Μάσιμο ντε Σάντις, σε χέρι του Γουίλιαμς Γκαλάς στη μεγάλη περιοχή της Τσέλσι.

"Ηταν καθαρό, παρακολουθώντας το στην τηλεόραση. Απίστευτο", τόνισε ο Ισπανός προπονητής για να συνεχίσει: " Οι μικρές λεπτομέρειες σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικές. Αυτή όμως ήταν μεγάλη λεπτομέρεια".

"Παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Ηταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε δύο βαθμούς επειδή για μένα παίξαμε καλύτερα από αυτούς. Τους δείξαμε ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Μπορούμε να πρεσάρουμε στην αέρα και στον αγωνιστικό χώρο".

Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν ευχαριστημένος από την πρώτη φετινή αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του δεν κέρδισε, αλλά όπως, τόνισε, και ο ένας πόντος είναι σημαντικός.

"Δεν έχω ξετρελαθεί, αλλά δεν είναι και πολύ λυπημένος. Ενας βαθμός στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι άξιζε κανείς να κερδίσει. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".

Οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους την προσεχή Κυριακή, όπου θα αναμετρηθούν εκ νέου στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της Premiership.

News 24/7

24MEDIA NETWORK