Ανανέωσε για 2 χρόνια ο Αλεξόπουλος

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Γεωργέα η ΑΕΚ προχώρησε και σε αυτή του Νίκου Αλεξόπουλου. Συγκεκριμένα, οι "κιτρινόμαυροι" ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον δυναμικό αμυντικό για ακόμη 2 χρόνια.

Ανανέωσε για 2 χρόνια ο Αλεξόπουλος
Η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη, αφού ήταν γνωστή η πρόθεση του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ετσι, την Παρασκευή δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγη ώρα για να ολοκληρωθεί και επίσημα το θέμα, με τον Αλεξόπουλο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιώργο Αλεξόπουλο. Ο 31 ετών αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα για δύο ακόμη χρόνια" , αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιώργος Αλεξόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: "H επιστροφή μου στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα γίνει και πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μια επιστροφή που την οφείλω στην ομάδα, στον κόσμο και σε όσους ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας αλλά και στον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργο Δώνη, που μου έδωσαν ξανά τη δυνατότητα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας μαζί με τους συμπαίκτες μου τίτλους στην Ελλάδα και μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη".

Για να προσθέσει: "Για μένα μοιάζει σαν ένα καινούργιο ξεκίνημα και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στα γήπεδα, για να βοηθήσω και εγώ για την επίτευξη των στόχων μας που θα κάνουν τον κόσμο της ομάδας μας υπερήφανο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK