Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Λαγός

Θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη τριετία εξασφάλισε ο Παναγιώτης Λαγός μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Λαγός
Η συνεργασία του 25χρονου μπακ-χαφ με την Ένωση έφτανε στο τέλος της, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη του Ντούσαν Μπάγεβιτς η διοίκηση του κατέθεσε προσφορά ανανέωσης. Με μειωμένες αποδοχές βέβαια, την οποία όμως ο άλλοτε παίκτης του Ηρακλή έκανε αποδεκτή, παραμένοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο Λαγός αποκτήθηκε από την ΑΕΚ επί προεδρίας Ντέμη Νικολαΐδη, το καλοκαίρι του 2006, έναντι ακριβού αντιτίμου (γύρω στις 900.000 ευρώ). Ο ίδιος εξασφάλισε ένα συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Ωστόσο σε αυτήν την περίοδο αγωνίστηκε μόνο σε 54 παιχνίδια πρωταθλήματος (1 γκολ), 3 κυπέλλου και 7 ευρωπαϊκά. Σοβαροί τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η ανανέωση του Λαγού εντάσσεται στην πολιτική της διοίκησης να διατηρήσει ένα μέρος του κορμού από το υπάρχον δυναμικό. Ο πρώτος που επέκτεινε το συμβόλαιο του ήταν ο Γκέντσογλου, ενώ θα ακολουθήσουν οι Γιάννης Αραμπατζής και Κώστας Μανωλάς (επέκταση). Το συμβόλαιο του Τζεράλντο Άλβες δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ενώ ήδη παρελθόν αποτελεί ο Γκουστάβο Μαντούκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK