Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Για τρία χρόνια ακόμα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους "κανονιέρηδες" ο Αρσέν Βενγκέρ. Διαβάστε για τα χρήματα που θα παίρνει ανά σεζόν ο Αλσατός τεχνικός, αλλά και για το μπάτζετ-ρεκόρ που θα έχει φέτος στη διάθεσή του.

Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πλέον για την ανανέωση του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ. Ο Αλσατός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους "κανονιέρηδες" και θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια, δίνοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από το "Έμιρεϊτς".

Βέβαια, το γεγονός πως κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας, διευκόλυνε αρκετά τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Έτσι, ο Βενγκέρ έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας για συμβόλαιο τριών χρόνων, με τον ίδιο να εισπράττει περίπου 10.000.000 ευρώ το χρόνο.

Επίσης, θα έχει στη διάθεσή του για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, το ποσό ρεκόρ των 120.000.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράσει παίκτες που θα βοηθήσουν την Άρσεναλ να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League.

Τέλος, η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης Βενγκέρ αναμένεται πριν τις 10 Ιουνίου καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε, μετά θα βρίσκεται στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη:

120 εκ. ευρώ για Βενγκέρ!

Κάμπελ: "Θέλω νέους ορίζοντες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK