Ανανέωσε με Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Ντάνι Άλβες αν και πολλοί είχαν ως δεδομένη την φυγή του από το "Καμπ Νου".

Ανανέωσε με Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες τα βρήκε τελικά με την Μπαρτσελόνα και θα παραμείνει στο "Καμπ Νου" για ακόμη δύο χρόνια.

Αν και το τελευταίο διάστημα το μέλλον του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ ήταν στον "αέρα" με τον ίδιο να βγάζει μέχρι και αποχαιρετιστήριο λόγο στους φιλάθλους, τελικά έγινε η απόλυτη ανατροπή και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα δεν είχε καταφέρει να τα βρει με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή και το θέμα αφορούσε το οικονομικό κομμάτι. Απ' ότι φαίνεται όμως έγιναν αμοιβαίοι συμβιβασμοί και τελικά επήλθε η συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι ο Ντάνι Άλβες δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που έληγε στις 30 Ιουνίου 2015. Η νέας συμφωνία θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2017, ενώ υπάρχει και η οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη χρονιά".

Να σημειωθεί πως ο Άλβες αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από το 2008 και σε επτά σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" συνολικά 343 σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 20 γκολ. Παράλληλα σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας, τρία Champions League, 2 ευρωπαϊκά σούπερ καπ και 2 παγκόσμια συλλόγων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK