Ανανέωσε με την Ιταλία ο Πραντέλι

Υπό τις οδηγίες του Τσέζαρε Πραντέλι θα πορεύεται η Ιταλία μέχρι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, καθώς οι δύο πλευρές επισημοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ανανέωσε με την Ιταλία ο Πραντέλι

"Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά υπογράφαμε ένα συμβόλαιο", είπε χαριτολογώντας ο 56χρονος τεχνικός στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν καρτερικά στο Κοβερτσιάνο.

Στη συνέχεια ο Τσέζαρε Πραντέλι εξήγησε: "Ναι, είναι επίσημο. Έχω υπογράψει μέχρι το τέλος του Euro 2016. Δεν θα προβώ σε περισσότερες λεπτομέρειες επειδή έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω τώρα. Το Σεπτέμβριο θα αρχίσουμε να μιλάμε για τα πλάνα του μέλλοντος".

Τα "σημαντικότερα πράγματα" που ανέφερε ο Ιταλός δεν είναι άλλα από την επιλογή της 23άδας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Η ουσία, πάντως, είναι ότι η ομοσπονδία τον εμπιστεύεται, προτού καν δει τα αποτελέσματα της εθνικής στη χώρα του καφέ.

Οι "ατζούρι" θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες (με Ιρλανδία και Λουξεμβούργο στις 31 Μαΐου και 4 Ιουνίου αντίστοιχα), εν συνεχεία θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία, όπου έχει προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό με την Φλουμινένσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσέζαρε Πραντέλι είχε προταθεί στην ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK