Ανανέωσε ο Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2016. Περήφανος που αγωνίζεται στους "πράσινους" δήλωσε ο 36χρόνος τερματοφύλακας.

Ανανέωσε ο Κοτσόλης

Ο παλαιότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, Στέφανος Κοτσόλης, ανανέωσε την συνεργασία του με το "τριφύλλι" μέχρι το 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του έμπειρου τερματοφύλακα, ο οποίος θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2016".

Στις δηλώσεις του στα γραφεία της ΠΑΕ, εξέφρασε την ικανοποίηση του που θα παραμείνει παίκτης του συλλόγου, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει τα νέα παιδιά στην ομάδα: "Είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αισθάνομαι ότι έχω την τεράστια ευθύνη να μεταλαμπαδεύσω το dna του Συλλόγου στη νεότερη γενιά καθώς και στους καινούργιους ξένους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα μας! Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του".

Ο Κοτσόλης βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου και για τη νέα σεζόν, όντας ο δεύτερος τη τάξει γκολκίπερ της ομάδας, μετά τον Λουκ Στιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ