ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανέωσε ως το 2013 ο Ζόσουε

Η νέα χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει για τη Βόλφσμπουργκ με αυξημένες υποχρεώσεις και γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου άρχισε την ενίσχυση, ξεκινώντας μέσα από την ομάδα, αφού επετεύχθη επέκταση της συνεργασίας με τον Ζόσουε ως το 2013.

Ανανέωσε ως το 2013 ο Ζόσουε

O αρχηγός των «λύκων» βρίσκεται στην ομάδα από το 2007 και εφέτος βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα. Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών ο Ζόσουε δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: « Θέλω να ευχαριστήσω τη Βόλφσμπουργκ, αφού εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Έχω πολλούς φίλους εδώ. Είμαι ευχαριστημένος που θα παίξω τα επόμενα χρόνια στη Βόλφσμπουργκ».

Ιδιαίτερα χαρούμενος, από την ευτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών παρουσιάστηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Γιούργκεν Μάρμπαχ τονίζοντας ότι: « Η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του Ζόσουε με τη Βόλφσμπουργκ είναι θετικό σημάδι για το μέλλον. Είναι αρχηγός της ομάδας, διεθνής με την εθνική Βραζιλίας και σημαντικό μέλος μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK