Ανανεώσεις με μέλλον στη Γιουνάιτεντ

Έχοντας ήδη κερδίσει αρκετές συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Τζον Ο'Σέι και Ντάρεν Φλέτσερ θεωρούνται πλέον πολύτιμες μονάδες. Γι' αυτό και η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους δυο ποδοσφαιριστές

Ανανεώσεις με μέλλον στη Γιουνάιτεντ
Έχοντας ήδη κερδίσει αρκετές συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι Τζον Ο'Σέι (Ιρλανδός αμυντικός)και Ντάρεν Φλέτσερ (Σκώτος μέσος)θεωρούνται πλέον πολύτιμες μονάδες στις υπηρεσίες του Αλεξ Φέργκιουσον. Γι' αυτό και η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ικανοποιώντας την εισήγηση του Σκώτου τεχνικού προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους δυο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές μέχρι το καλοκαίρι του 2009.

" Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω στο επίπεδο των Ρόι Κιν και Πολ Σκόουλς " σχολίασε ο Φλέτσερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ με τον Φέργκιουσον να προσθέτει: " Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η συγκεκριμένη κίνηση αποδεικνύει την πίστη μας στους νέους ποδοσφαιριστές ".

Στο μεταξύ, πολύ κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "διάβολους" είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντ. Όπως αποκάλυψε ο Φέργκιουσον, ο 20χρονος Πορτογάλος δύσκολα θα απορρίψει την πρόταση που του έχει κατατεθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK