120 εκ. ευρώ για Βενγκέρ!

Την ανανέωση του Αλσατού τεχνικού ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της Άρσεναλ μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, με το μπάτζετ της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο να φτάνει τα 120.000.000 ευρώ! Διαβάστε ποια ονόματα "ακούγονται" για τους κανονιέρηδες ενόψει καλοκαιριού.

120 εκ. ευρώ για Βενγκέρ!

Κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας, η Άρσεναλ κατάφερε να σπάσει μια περίοδο εννέα χρόνων που είχε μείνει χωρίς κάποιο τίτλο. Η χαρά φυσικά στο στρατόπεδο των "κανονιέρηδων" δεν θα μπορούσε παρά να είναι μεγάλη, με την όρεξη για περισσότερους τίτλους να έχει ήδη ανοίξει.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Λονδίνου, μετά και την επιτυχία του Βενγκέρ, ετοιμάζονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με συνολικές απολαβές κάτι πάνω από 30.000.000 ευρώ. Πέρα από την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Αλσατός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του το καλοκαίρι, μπάτζετ που θα φτάνει τα 120 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα.

Πρώτος στόχος για την Άρσεναλ είναι η ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής με τα ονόματα των Μπενζεμά (Ρεαλ) και Μάντζουκιτς (Μπάγερν) να "ακούγονται" έντονα. Πέρα από την επίθεση, ο Βενγκέρ θα χρειαστεί παίκτες και στις άλλες γραμμές του γηπέδου με τον μέσο της Λεβερκούζεν, Λαρς Μπέντερ να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα.

Τέλος, πρόθεση του τεχνικού της Άρσεναλ είναι να ανανεωθούν και τα συμβόλαια των Σανιά και Φαμπιάνσκι.

Διαβάστε ακόμη:

Άρσεναλ - Χαλ 3-2 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK