Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Χασιώτη

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Διονύση Χασιώτη προχώρησε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Χασιώτη
Στην ανανέωση του συμβολαίου του Διονύση Χασιώτη προχώρησε την Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ενέργεια έγινε χωρίς διαπραγμάτευση με τον ποδοσφαιριστή αφού η ΠΑΕ φρόντισε να ενεργοποιήσει την όψιον που είχε για άλλον έναν χρόνο συνεργασίας. Ο Χασιώτης, ο οποίος περίμενε να τον φωνάξουν έτσι ώστε να ανανεώσει για δύο χρόνια, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Παράλληλα, δείπνο κορυφής θα έχει την Πέμπτη το βράδυ το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ με το μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Γούμενο. Ο Γιώργος Κωστίκος και οι συνεργάτες του (μαζί με τις συζύγους τους) θα δειπνήσουν με τον κύριο Γούμενο και φυσικά κύριο θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια του τραπεζιού θα είναι η πορεία του ΠΑΟΚ και το μέλλον του συλλόγου.

Οι προπονήσεις βέβαια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με τον Γιώργο Κωστίκο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τον Παντελή Κωνσταντινίδη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι παίκτες στην μπουτίκ

Την ευκαιρία να δουν από κοντά ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα έχουν το Σάββατο οι οπαδοί της ομάδας. Η Δικέφαλος ΑΕ οργανώνει χάπενιγκ στη μπουτίκ της ομάδας και καλεί τους φίλους της (μικρούς και μεγάλους) να δώσουν το παρόν. Ο γενικός διευθυντής της Δικέφαλος ΑΕ Γιάννης Παπαιωάννου δήλωσε σχετικά: «Δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο να επικοινωνήσει άμεσα με τα πρότυπά του. Θεωρώ ότι είναι μία θετική κίνηση που φέρνει πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές στον κόσμο της ομάδας.»

Εν τω μεταξύ, η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας έπληξε τις προθέσεις των ανθρώπων της Στουτγκάρδης να βρεθούν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και να τακτοποιήσουν τα της παραμονής της ομάδας τους στην πόλη. Η επίσκεψή τους αναβλήθηκε τελικά για το Σάββατο.
Αντίθετα, οι Γάλλοι της Ρεν αποδείχθηκαν πιο προνοητικοί και έφθασαν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη. Οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας ενημέρωσαν ότι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14 Δεκεμβρίου) θα χρειαστούν περίπου 80-100 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.

Eπιπρόσθετα, τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετακόμισαν την Πέμπτη σε χώρο στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας. Ο νέος χώρος είναι πολύ πιο ευρύχωρος από τον παλιό που βρισκόταν στη Θύρα 1.


News 24/7

24MEDIA NETWORK