"Άναψε" ο Χάσι, την γλίτωσε μόνο ο Πάρντο!

Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε τα λάθη του, αλλά θεωρεί ότι οι παίκτες του δεν ακολούθησαν πιστά το πλάνο του για την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ. Ποια η επόμενη μέρα στο Ρέντη, με τα video να "παίρνουν φωτιά" και τον Κολομβιανό εξτρέμ να κάθεται πιο αναπαυτικά απ’ όλους...

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÓÖÐ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

«Αν είχα τη δυνατότητα θα άλλαζα 5-6 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο», είπε ο Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ. Πράγματι, οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκαν άδειοι πνευματικά, εμφανίστηκαν άνευροι, άτολμοι και… πανικοβλημένοι. Βέβαια, έβαλε το χεράκι του και ο πάγκος, καθώς επικράτησε ένας πανικός αμέσως μετά το 0-1, λες και το γκολ της Σπόρτινγκ δεν μπήκε στο 2 λεπτό, αλλά στο… 92’.

Ο Χάσι χθες βράδυ στο Ρέντη έσπευσε να βάλει χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και για το γεγονός ότι «δεν ακολουθήσατε το πλάνο», όπως τους είπε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες να πάνε νωρίτερα στο Ρέντη για την προπόνησή τους. Ο λόγος είχε να κάνει με την προβολή βίντεο από τα στραβά της Τρίτης (12/9).

Για περίπου 40 λεπτά οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να ξαναδούν το ματς στην τηλεόραση και οι συνεργάτες του Χάσι είχαν «κόψει» ένα σωρό φάσεις με όλα τα λάθη της ομάδας, είτε στο αμυντικό, είτε στο δημιουργικό κομμάτι.

Είχαν «κοπεί» στιγμιότυπα για κάθε παίκτη, με τον Χάσι να κάνει ξεχωριστά παρατηρήσεις. Από αυτούς που ξεκίνησαν, δεν υπήρχε έστω και ένας που να γλίτωσε. Ακόμα και ο Καρσελά που έδειχνε ώρες-ώρες να προσπαθεί να κουβαλήσει μόνος του την ομάδα, τα «άκουσε» για τα καλά από τον προπονητή του.

Μπορεί οι παρατηρήσεις να μην ήταν σε τόσο έντονο ύφος, μπορεί να μην βγήκε από τα ρούχα του ο 46χρονος τεχνικός, ωστόσο, ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά αρκετών. Το θέμα είναι βέβαια η επόμενη μέρα. Αν θα πάρει κάποια μέτρα με ορισμένους ποδοσφαιριστές, που σύμφωνα με τα δικά του μάτια, δεν ακολούθησαν το πλάνο.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ

Η συγκεκριμένη τακτική του Χάσι με το να κάνει παρατηρήσεις ξεχωριστά σε κάθε παίκτη μέσω βίντεο, αποτελεί πλέον συνήθεια για τους «ερυθρόλευκους». Το ίδιο είχε κάνει και μετά το 2-2 με την Παρτιζάν, αλλά και μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τον Μάριν και τις δύο φορές τον είχε βγάλει στη σέντρα, ίσως ο Γερμανός να ήταν και αυτός που τα είχε «ακούσει» περισσότερο από κάθε άλλον, ωστόσο, τον είδατε εσείς να βγαίνει από την ενδεκάδα από τα σημαντικότερα ματς;

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΠΑΡΝΤΟ

Βέβαια, δεν μπήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο του προπονητή τους. Ο Φελίπε Πάρντο καθόταν αναπαυτικά σε μία γωνία και άκουγε προσεκτικά τι έλεγε ο Χάσι στους συμπαίκτες του.

Για τον Κολομβιανό τι να πει; Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και κόντεψε να ανατρέψει μόνος του το ματς.

Εκτός από τον Πάρντο, και ο Ζντιέλαρ θα μπορούσε να πει κανείς ότι παρακολουθούσε άνετα τα βίντεο από τον αγώνα με την Σπόρτινγκ. Έμεινε ευχαριστημένος ο Χάσι από τον Σέρβο.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK