Αναστασιάδης: "Εδώ και 10 μέρες ήμασταν άρρωστοι με πυρετό"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε "μεγάλη" τη νίκη του Πλατανιά επί της Ξάνθης, καθώς συν τοις άλλοις "εδώ και 10 μέρες όλη η ομάδα ήταν άρρωστη με πυρετό".

Αναστασιάδης: "Εδώ και 10 μέρες ήμασταν άρρωστοι με πυρετό"

"Σήμερα παίζαμε όλη τη χρονιά. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Ήθελε τη νίκη και η ξανθιώτικη ομάδα και γι' αυτό ήταν πολύ δύσκολη η νίκη μας. Κάναμε μία υπερπροσπάθεια καθώς εδώ και 10 μέρες όλη η ομάδα ήταν άρρωστη με πυρετό. Ήρθαμε στην Ξάνθη από το Σάββατο για να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Δεν κάναμε προπονήσεις αλλά αποκατάσταση. Και το ότι βρήκε η ομάδα κουράγιο για να πάρει τη νίκη είναι κάτι μεγάλο", είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Και προσέθεσε: "Μας βοήθησε η Παναγιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Έμειναν 13 μέρες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από την αρχή της χρονιάς αυτή ήταν η πρώτη 2η σερί νίκη. Όλα τα παραπάνω κάνουν σημαντική την επιτυχία μας αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία την Ξάνθη. Τους ευχαρίστησα κατ’ ιδίαν και ήθελα να το κάνω και δημόσια. Είναι ένα καταπληκτικό αθλητικό κέντρο που το ζηλεύουν ακόμη και ευρωπαϊκές ομάδες. Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα, όλα θα τελειώσουν καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ