Αναστασιάδης: "Είναι τελικός"

Η κρισιμότητα του εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ "ανάγκασε" τον Αγγελο Αναστασιάδη να τον χαρακτηρίσει "τελικό".

Αναστασιάδης: "Είναι τελικός"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι μ’ έναν αντίπαλο που στην ουσία έχει μείνει εκτός Ευρώπης. Αυτό αν είναι θετικό ή αρνητικό θα το ξέρουμε μετά τον αγώνα. Όταν μια ομάδα δεν έχει στόχο και παίζει μες την έδρα της, παίζει άνετα και χωρίς άγχος κι αν συμβεί αυτό, το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει όλους μας, συν του ότι η ομάδα έχει περίπου τρεις εβδομάδες αγωνιστική απραξία. Έλειπαν οι διεθνείς για αρκετό διάστημα και η ομάδα στην ουσία με τα προβλήματα που είχαμε, έκανε τέσσερις προπονήσεις, όλοι μαζί. Και αυτό θα μας προβληματίσει και να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε".

Και πρόσθεσε: "Η προετοιμασία έγινε γιατί έρχεται ένα σερί δύσκολων αγώνων σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, οπότε η προετοιμασία έγινε και γι’ αυτό το κομμάτι και τις τελευταίες μέρες ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι, όπως κάνουμε κάθε φορά που κοιτάμε το παιχνίδι που έρχεται. Είμαστε σε μία φάση, στην οποία έχουμε περάσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από μία οδυνηρή ήττα στην έδρα μας και ελπίζω και πιστεύω να μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε το σερί μ’ ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε για την επόμενη φάση στην Ευρώπη. Θα κάνουμε μία προπόνηση σήμερα, να δούμε και τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ελπίζω όλα τα παιδιά, να εγκλιματιστούν σ’ αυτές τις καταστάσεις, ούτως ώστε το εμπόδιο αυτό να ξεπεράσουμε πιο γρήγορα και ανώδυνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK